RABDAREA ROMANILOR A LUAT SFARSIT!

RABDAREA ROMANILOR A LUAT SFARSIT

RABDAREA ROMANILOR A LUAT SFARSIT

Manifestatiilor de protest care au cuprins Romania in ultima perioada, sunt o consecinta fireasca a incapacitatii actualei clase politice de a face reformele necesare dupa desprinderea Romaniei din lagarul comunist.
Romanii au dovedit ca sunt extrem de rabdatori ,intelegatori ,dar acum a fost atins pragul de suportabilitate .Sigur ca exista o criza economica mondiala in spatele careia incearca sa-si ascunda incompetenta,reaua credinta ,cei care au condus sau conduc Romania. Cu o clasa politica responsabila ,cu o legislatie adecvata, puteam fi acum in cu totul alta situatie.

Am avut nesansa ca dupa 1989 Romania , spre deosebire de alte tari din Europa de est , sa fie condusa ani buni de esalonul doi p.c.r . si de catre exponenti de frunte ai fostei securitati , care au fost infiltrati cu buna stiinta in toate partidele aparute imediat dupa evenimentele din decembrie 1989.

Acest lucru a fost posibil datorita refuzului sistematic al intregii clase politice de a implementa o lege a lustratiei, care ar fi dus fara indoiala la o curatire substantiala de rezidurile regimului comunist.

RABDAREA ROMANILOR A LUAT SFARSIT !

RABDAREA ROMANILOR A LUAT SFARSIT !

Timp de 22 de ani Romania tara cu importante resurse materiale comparativ cu multe tari din Uniunea Europeana , a fost practic jefuita tocmai de cei care au fost mandatati de popor sa gospodareasca banul public ,sa ne ofere bunastarea cuvenita dupa dezrobirea de comunism, Astfel am asistat la disparitia patrimoniului securitatii,al PCR, UGSR, UTC etc la vanzarea unor mari intreprinderi precum PETROM, ROMTELECOM, SIDEX, BCR etc.

Pana acum nimeni nu a raspuns material si penal pentru situatia in care a fost adusa Romania ,magistratii romani mimand actul de justitie lucru ce a dus si la o permanenta monitorizare pe capitolul justitie din partea U.E. In timp ce Romania a ajuns la un imprumut extern de aproape 100 de miliarde de euro, politicienii alesi sau numiti au facut mari averi personale, sub protectia unor organe fiscale deosebit de ingaduitoare cu acestia.
Toate aceste lucruri au fost posibile si datorita lipsei de implicare a majoritatii cetatenilor Romaniei ,lipsei reactiei societatii civile in marile cazuri de coruptie si nu in ultimul rand al absenteismului la vot.

Misiunea partidului FORTA CIVICA este aceea de a fi o alternativă politică reala, ca răspuns la incompetenţa guvernaţilor şi a actualei clasei politice.

Comments are closed.